A new study published in the American Journal of Preventive Medicine found a 25% increase in food insufficiency during the COVID-19 pandemic. Food insufficiency, the most extreme form of food insecurity, occurs when families do not have enough food to eat.
Ook interessant voor je
Veranderende markttrends transformeren hoe farmamarketeers patiënten en zorgverleners vinden, targeten en betrekken
Veranderende markttrends transformeren hoe farmamarketeers patiënten en zorgverleners vinden Uit de Healthcare Marketers Trend Survey blijkt dat er, wat betreft kanaalgebruik, meer groei plaatsvond in nieuwere tactieken...
45 x gelezen
Digitalisering kan zorgsector in 2028 minimaal €1,3 miljard netto opleveren
Digitalisering kan zorgsector in 2028 minimaal €1,3 miljard netto opleveren Digitalisering kan de komende jaren een grote financiële impuls geven aan de gezondheidszorg. Volgens een rapport van strategisch adviesbureau...
71 x gelezen
AstraZeneca’s Tagrisso approved by FDA for lung cancer treatment
Tagrisso approved by FDA for lung cancer treatment The approval followed a Priority Review by the FDA and was based on results from the FLAURA2 phase 3 trial, which were published in The New England Journal of Medicine...
48 x gelezen